ZZP Beveiliger Complex diverse locaties in Nederland

Wil jij een cruciale rol spelen in het handhaven van veiligheid en orde in een dynamische omgeving? Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de beveiliging waarin je jouw vaardigheden inzet om zowel personen als eigendommen te beschermen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team als ZZP Beveiliger Complex. 

Wat wij geven…

•    Vast tarief van €34 exclusief BTW. Dit tarief is all-inclusive en omvat geen extra kosten, zoals reiskosten of reistijdvergoeding. Er zijn geen uitzonderingen.
•    Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
•    Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
•    Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
•    Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen…

•    Minimaal 3/4 dagen per week beschikbaar.
•    Je dient in bezit te zijn van een geldig BHV of BHV Ploegleider, minimaal een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aanvullend een AOV verzekering (de laatste wordt verplicht per 2025), diploma Beveiliger 2 (dus geen ESO of blauwe pas) en KvK inschrijvingsbewijs.
•    Bereid om de opleiding detentie toezichthouder af te ronden.
•    Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
•    Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Als ZZP beveiliger in een complex heb je de taak om zowel inkomende als uitgaande goederen te inspecteren, controles uit te voeren bij toegangspunten en bezoekers te registreren. Daarnaast is heldere communicatie met zowel medewerkers als bezoekers over de geldende regels en veiligheidsvoorschriften van essentieel belang.

Als ZZP beveiliger begeleid je personen die verplaatst moeten worden en loop je bewakingsroutes als onderdeel van je taken. Bij onrustige situaties schakel je direct door middel van effectieve communicatie en waarborg je de veiligheid van de aanwezige medewerkers op het terrein of in de werkplaats.

Het opmerken en rapporteren van afwijkingen of verstoringen in de orde is ook een belangrijk onderdeel van je werk. Flexibiliteit is vereist, omdat je bereid moet zijn om 24/7 diensten te draaien en twee weekenden per periode te werken. Je rooster wordt een maand van tevoren bekendgemaakt. Voor deze functie investeert de werkgever in jouw training en ontwikkeling, inclusief een fysieke vaardigheidstest en een training in elementaire zelfverdediging als onderdeel van de interne en aanvullende opleiding voordat je aan de slag gaat als ZZP beveiliger in een complex. 

De opleiding tot detentie toezichthouder dient (gedeeltelijk) te worden terugbetaald indien je de functie verlaat. De opleiding kost €6000. Bij uitstroom in de eerste maand dien je €3000 terug te betalen. Bij uitstroom in de tweede maand dien je €2000 terug te betalen. Bij uitstroom in de derde maand dien je €1000 terug te betalen.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.
•    +31 184 743 103 
•    werkenbij@tfdwork.nl

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Beveiliger / Operator Alarmcentrale Drechtsteden

Beveiliger Object Maritieme Sector Gorinchem

Beveiliger mobiele surveillance Venlo