ZZP Beveiliger Mobiele Surveillance Rotterdam / Den Haag

Houd jij ervan om zelfstandig te werken en veel onderweg te zijn? Dan is deze kans misschien wel iets voor jou! Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag als ZZP beveiliger mobiel surveillant in de regio Rotterdam en Den Haag.
Heb je geen bezwaar tegen werken in de avond, nacht of in het weekend en ben je fysiek fit? Dan is dit de ideale baan voor jou! Reageer snel.

Wat wij geven…

•    Vast tarief €32,50 exclusief BTW. Dit tarief is all-inclusive en omvat geen extra kosten, zoals reiskosten of reistijdvergoeding. Er zijn geen uitzonderingen.
•     Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
•    Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
•    Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
•    Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen…

•    Minimaal 3 / 4 dagen beschikbaar
•    Je dient in bezit te zijn van een geldig BHV of BHV Ploegleider certificaat, minimaal een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aanvullend een AOV verzekering (de laatste wordt verplicht per 2025), diploma Beveiliger 2 (dus geen ESO of blauwe pas) en KvK inschrijvingsbewijs.
•    In de beveiliging ben je uiteraard van onbesproken gedrag.
•    Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek. 

Jouw matchmaker legt uit…

Tijdens je dienst zorg jij zelfstandig voor de beveiliging van meerdere objecten en bedrijfsterreinen in de regio Rotterdam en Den Haag. Je taken omvatten onder andere het openen en sluiten van panden, evenals het uitvoeren van controles op industrieterreinen en het signaleren van afwijkende en potentieel gevaarlijke situaties. Tijdens één van je diensten kom je in een dergelijke situatie terecht. Wat doe je? Juist! Je gaat kijken wat er aan de hand is en zorgt voor de juiste opvolging.

Wanneer je bezig bent met het lopen van een ronde bij een object, krijg je een melding van de meldkamer: een alarm in een ander pand gaat af. Je gaat er natuurlijk naartoe en zorgt voor een correcte afhandeling van deze melding. Heb je ondersteuning nodig? Dan staat er altijd een team van collega’s voor je klaar!
Je diensten zul je voornamelijk zelfstandig uitvoeren, soms op diverse objecten en terreinen. Je bent flexibel inzetbaar en onregelmatige werktijden zijn voor jou geen probleem. Je werkt in een team per regio, met moderne hulpmiddelen, en draagt bij aan de veiligheid van onze klanten. Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.
•    +31 184 743 103
•    werkenbij@tfdwork.nl

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Beveiliger object Tilburg

Beveiliger Complex Schiphol

Beveiliger Object Maritieme Sector Gorinchem