Beveiliger industrieel object omgeving Ronde Venen

Sta jij te popelen om een dynamische rol te vervullen bij het bewaken van de veiligheid op een industriële locatie in de provincie Utrecht onder de rook van Amsterdam? Als beveiliger op deze locatie ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder receptietaken, controleren van vrachtdocumenten, toegangscontrole en registratie en het toezien op veiligheid in en rondom het object. Met een scherp inlevingsvermogen en een gastvrije instelling ben jij het gezicht van veiligheid en service. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan een veilige omgeving als onderdeel van een professioneel team.

Wat wij geven…

 • Goede beloning en arbeidsvoorwaarden volgens cao Particuliere Beveiliging.
 • Direct een vast contract na het doorlopen van de proeftijd (2 maanden).
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
 • Kosteloos volgen van diverse opleidingen.
 • Reiskosten- en sportvergoeding per 4 weken.
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen…

 • Diploma MBO beveiliger 2
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
 • Ervaring als beveiliger binnen uiteenlopende beveiliging disciplines (pré).
 • BHV diploma of de bereid om dit te halen.
 • Bereidheid om in wisseldiensten te werken.
 • Een uitstekende fysieke conditie en een representatief voorkomen.
 • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Als beveiliger ben je de poortwachter op deze industriële locatie in de regio Utrecht, waarbij je een cruciale rol vervult in het handhaven van veiligheid en beveiliging. Je bent het schild dat het object beschermt tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal en andere potentiële gevaren. Daarnaast verwelkom je bezoekers met een gastvrije houding en voer je verschillende beveiligingstaken uit om ervoor te zorgen dat het object te allen tijde veilig blijft.

Je dagelijkse taken omvatten receptietaken, waarbij je bezoekers ontvangt en registreert, terwijl je tegelijkertijd de vaste post van het industriële object beheert. Daarnaast controleer je nauwgezet vrachtdocumenten om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde vracht het object binnenkomt. Je voert strikte toegangscontroles uit en registreert elke persoon die het object betreedt en verlaat, waardoor de veiligheid te allen tijde gewaarborgd wordt. Bovendien houd je constant toezicht op de veiligheid in en rondom het object, waarbij je alert bent op verdachte activiteiten en snel reageert op mogelijke veiligheidsrisico’s.

Om succesvol te zijn in deze rol is het essentieel dat je proactief bent, altijd alert op mogelijke veiligheidsrisico’s en bereid om snel en adequaat te handelen. Betrouwbaarheid is van het grootste belang, omdat je de verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van het object en zijn personeel. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, waardoor je effectief kunt communiceren met collega’s, bezoekers en andere belanghebbenden.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een verschil te maken in de wereld van de beveiliging? Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van een team dat zich toelegt op veiligheid, service en een vleugje avontuur!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Beveiliger Gemeente Leiden

Rijksgediplomeerd Brandwacht Rotterdam

Allround beveiliger regio Den Haag