Luchthavenbeveiliger

Als luchthavenbeveiliger op een luchthaven sta je aan de frontlinie van de veiligheid, waarbij je niet alleen nationale, maar ook internationale belangen beschermt. Ontdek meer over ons boeiende selectieproces en de unieke carrièrekansen die jou wachten in deze dynamische omgeving. Neem de tijd om verder te lezen en betreed een wereld waarin jouw rol als luchthavenbeveiliger van cruciaal belang is.

luchthavenbeveiliger

Luchthavenbeveiliger worden

Een luchthavenbeveiliger draagt bij aan een veiligere wereld en werkt in een internationale omgeving die 24 uur per dag in beweging is. Met een dynamische mix van verantwoordelijkheden, variërend van passagiersscreening tot risicoanalyse, biedt luchthavenbeveiliging een unieke kans om je vaardigheden te benutten in een interessante en wereldwijde context.

Beveiliger schiphol

Maar wat houdt werken op Schiphol precies in? Een beveiliger Schiphol draagt bij aan veiligheid op diverse locaties en bewaakt de doorstroom met efficiëntie. Dat doe je samen met een hecht beveiligingsteam, maar natuurlijk ook zelfstandig wanneer nodig. Als beveiliger Schiphol ga je vriendelijk en grondig te werk en vervul je jouw taken, zoals het beantwoorden van vragen van reizigers, handbagage controleren, scanapparatuur bedienen en andere werkzaamheden. In deze functie kun je altijd rekenen op afwisseling en nieuwe uitdagingen.

Wil jij luchthavenbeveiliger worden en onder andere werken op Schiphol? Bekijk al onze openstaande beveiliging vacatures!

Werken in de beveiliging

Als je bij ons solliciteert als luchthavenbeveiliger nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Bij een geslaagde eerste screening nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit ontmoetingsmoment leer je jouw toegewijde recruiter kennen, die je gedurende het hele proces zal begeleiden. Als je voldoet aan de voorwaarden, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Na een succesvolle sollicitatie bij de opdrachtgever zullen wij alles in orde maken, zodat je kunt gaan werken als luchthavenbeveiliger.

Welkom in de wereld van een luchthavenbeveiliger. Waar veiligheid grenzen kent, maar jouw mogelijkheden dat niet doen.

Vind jouw droombaan als beveiliger