Zorgbeveiliging

In de zorgbeveiliging ben jij degene die de veiligheid van patiënten en belangrijke zorgomgevingen waarborgt. Zo is gebleken in 2020 dat onze zorginstellingen een cruciaal belang hebben, maar ook hun kwetsbaarheden. Hierdoor is de urgentie van beveiliging in de zorg nog nooit zo belangrijk geweest. Ontdek meer over onze sollicitatieprocedure en hoe jouw toewijding als zorgbeveiliger het verschil kan maken in het beschermen van de zorgomgeving.

zorgbeveiliging

Zorgbeveiliger worden

Deze baan in de zorgbeveiliging vraagt om het maken en gebruiken van veiligheidsregels om problemen zoals ongewenste toegang, schade of andere gevaren te vermijden. Als zorgbeveiliger ben je verantwoordelijk voor het analyseren van zorgomgevingen, communiceren met medisch personeel, monitoren van faciliteiten met behulp van technologische middelen en werk je samen met beveiligingsinstanties. Een zorgbeveiliger beoordeelt risico’s en is klaar voor noodsituaties. Deze rol in de zorgsector draagt bij aan het waarborgen van een veilige zorgomgeving.

Beveiliging vacatures

Wij, The Flying Dutchman @Work, bieden beveiliging vacatures door het hele land, waaronder Zorgbeveiliging Amsterdam, zorgbeveiliging Rotterdam en zorgbeveiliging Utrecht. Naast zorgbeveiliging hebben we diverse mogelijkheden in andere vakgebieden. Ontdek uitdagende posities in verschillende regio’s en vakgebieden die passen bij jouw vaardigheden en ambities. Wil je de uitdaging aangaan in de zorgbeveiliging? Wij garanderen de perfecte match voor jou! Ontdek de diverse mogelijkheden en solliciteer vandaag nog.

Werken in zorgbeveiliging

Als je bij ons solliciteert als zorgbeveiliger nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Bij een geslaagde eerste screening nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toegewijde recruiter, die je door het hele proces zal begeleiden. Als je voldoet aan de voorwaarden, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Na een succesvolle sollicitatie bij de opdrachtgever zullen wij alles in orde maken, zodat je kunt gaan werken als zorgbeveiliger.

Samen werken we aan een veilige en doeltreffende toekomst in de zorg!

Vind jouw droombaan als beveiliger