Marketing

Naast onze wervings- en selectie en uitzenddiensten bieden wij ook gespecialiseerde marketingdiensten om jouw organisatie te ondersteunen in het aantrekken van het juiste talent.

Door gebruik te maken van strategische marketingtechnieken, gerichte campagnes en doordachte branding zorgen wij ervoor dat jouw vacatures de juiste doelgroep bereiken en dat we bouwen aan een positief bedrijfsimago!

Hoe bereiken wij de meest geschikte kandidaat?

Tekstschrijven

Wij formuleren en herschrijven vacatures, en creëren blogartikelen om specifieke onderwerpen te belichten.

Strategiesessies

Voor elke campagne stellen wij onze strategie vast.

Contentcreatie

Om voortdurend zichtbaar te blijven, produceren we dagelijks content, met name voor sociale media.

Multichannel-campagnes

Om voldoende kandidaten te werven, implementeren wij campagnes op diverse kanalen.

Data-analyse

Meten is weten. Onze vervolg-stappen zijn gebaseerd op data.

Marketingdiensten

Wij bieden onze marketingdiensten ook afzonderlijk aan, naast de andere samenwerkingsmogelijkheden. Wil je dat wij jouw wervingsproces optimaliseren met de inzet van onze marketingafdeling? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contentcreatie

Ontdek onze veelzijdige diensten, waaronder strategie-sessies, pakkende reels en video’s, social media posts, doelgerichte tekstcreatie en herschrijven van vacatures. Optimaliseer jouw communicatie met onze expertise.

Data

Verken onze deskundigheid in het uitlezen, analyseren en optimaliseren van databronnen. Van gegevens tot resultaat, ontdek de kracht van onze marketingdiensten voor een effectieve besluitvorming.

Campagnes

Wij ontwikkelen en voeren campagnes uit op verschillende kanalen. Zo kunnen wij jouw zichtbaarheid optimaliseren, wat impact heeft op verschillende platformen. We focussen ons op doelgerichte implementatie.