Uitzend- en detacheringsbureau

Wij waarderen jouw getoonde interesse in The Flying Dutchman @Work als jouw uitzend- en detacheringsbureau. Als gerenommeerd uitzend- en detacheringsbureau begrijpen wij het belang van het plaatsen van de juiste kandidaat op de juiste werkplek. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn op het gebied van uitzenden en detacheren, die voldoet aan jouw specifieke behoeften en bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Voordelen

Ontzorging in personeelswerving

Flexibiliteit, kostenbesparing, gemak en risicobeheer. Met jarenlange ervaring in de beveiligingssector bieden we snelheid en optimale service.

Persoonlijke contact

Waardering staat centraal. We luisteren en tonen aandacht aan de standpunten van iedereen, of het nu onze beveiligers, opdrachtgevers of contactpersonen zijn.

Van beveiliger, voor beveiligers

Onze professionals komen rechtstreeks uit het werkveld van de beveiligingsbranche. Ons doel is het begeleiden van kandidaten naar een vaste baan.

Verlengstuk van uw eigen recruitmentafdeling

Wij versterken jouw recruitmentteam door gezamenlijke inzet van kennis en middelen. Deze samenwerking vergroot de efficiëntie van het wervings-proces en biedt een strategische, doelgerichte aanpak aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Werkwijze van The Flying Dutchman @Work

Wij hechten veel waarde aan het tot stand brengen van een goede match. Dit realiseren wij op basis van onze eigen werkervaring binnen de beveiligingssector. Na een sollicitatie en het eerste contact moment voeren wij een persoonlijk kennismakingsgesprek met de kandidaat. We bespreken uitgebreid de werkervaringen en gaan dieper in op de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de kandidaat. Naast deze aspecten bespreken we ook de persoonlijke wensen en het type bedrijfscultuur waarin deze persoon het beste tot zijn recht komt.

Voorstellen kandidaat
Bij gebleken geschiktheid en na een positief gesprek wordt de kandidaat per e-mail aan je voorgesteld. Dit gebeurt aan de hand van een CV in een Flying Dutchman format, waarin onze persoonlijke indruk, een referentieverslag en relevante werkervaring zijn opgenomen. Op deze manier krijg je alvast een eerste indruk van de kandidaat. Naar aanleiding van het voorstel kun je aangeven of je de kandidaat wilt uitnodigen voor een nadere kennismaking.

Certificeringen

The Flying Dutchman @Work B.V. is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen NBBU en is NEN gecertificeerd. Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van de NBBU van kracht. Daarnaast zijn wij VCU gecertificeerd en respecteren wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, die door ons is ondertekend. Tevens beschikken wij over het keurmerk Doorzaam leerwerk intermediair.