Wij zijn The Flying Dutchman @Work

Wij zijn de verbinding tussen beveiligers en beveiligingsbedrijven. Bij ons staat de beveiliger centraal. Onze oprechte interesse en waardering zorgt ervoor dat we de juiste kandidaat perfect matchen met een geschikte werkplek. Onze ervaren professionals uit de beveiligingsbranche begrijpen niet alleen het vak, maar spreken ook de taal van de opdrachtgever. De combinatie van deze expertise en een open en ondernemende mentaliteit vormt de sleutel tot ons succes. 

Persoonlijke aandacht van ons gemotiveerde team

Bij The Flying Dutchman @Work staat persoonlijke aandacht centraal. Ons gemotiveerde team is erg toegewijd aan het begrijpen van jouw unieke behoeften. Of het nu gaat om vinden van de juiste baan of het nodig hebben van begeleiding, wij zijn hier om je te ondersteunen!

The Flying Dutchman @Work is opgericht op 1 december 2017 en is sindsdien actief als werving en selectiebureau in de beveiligingsbranche. Met de kernwaarden toewijding, flexibiliteit, daadkracht, aandacht en waardering zetten wij ons elke dag in om de beveiliger te begeleiden naar een vaste baan!

Gecertificeerde specialisten

Wij koesteren het vertrouwen dat je in ons stelt. Daarom zijn wij trots om te kunnen zeggen dat wij beschikken over de juiste certificeringen die getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit. Onze experts, met de benodigde kennis, staan klaar om jouw beveiligingsbehoeften met precisie aan te pakken.

Ontmoet ons team

Deze professionals staan elke dag paraat om je te ondersteunen bij het vinden van een baan als beveiliger.

Esmeralda Brand

Eigenaresse
(sociaal ondernemer)

Ellen Willems
HR Adviseur
Aschni Bakker
Financieel Medewerker
Amber Schep

Teamleider Marketing

Swendy Cicilia

Data Marketeer

Giselle Crezee

Social Marketeer

Romy de Deugd

Coördinator Recruitment & Opleiding

Raymond van Rees

Senior Recruiter

Dutch

Senior bewaking

Vind jouw droombaan als beveiliger

Werven en selecteren

Wil je graag een nieuwe beveiliger aannemen zonder je druk te maken over het wervingsproces? Onze werving- en selectie service vindt de juiste beveiliger voor jouw beveiligingsbedrijf!

Uitzenden en detacheren

Wij helpen beveiligingsbedrijven hun behoefte aan personeel te vervullen. Wij doen meer dan alleen het werven van beveiligers, wij begeleiden naar een vaste baan!

Marketing

Met het oog op het optimaliseren van onze service, bieden wij hoogwaardige marketingdiensten aan. Deze marketingactiviteiten dragen bij aan het aantrekken van een geschikte beveiliger.