Havenbeveiliging

Heb je ervan gedroomd om te werken in de haven? Lees meer over de taken van een beveiliger die werkt in de havenbeveiliging en krijg meer informatie over ons sollicitatieproces. Deze unieke carrière biedt jou de kans om deel uit te maken van een dynamische omgeving, waar je bijdraagt aan het waarborgen van de veiligheid van maritieme belangen. Lees verder en ontdek een wereld waarin jij een belangrijke rol kan spelen in de havenbeveiliging.

Havenbeveiliging

Wat doe je als havenbeveiliger?

Scheepvaart, als grootste internationale transportsector, is een gewild doelwit voor criminelen. Een havenbeveiliger is daarom verantwoordelijk voor het handhaven van veiligheid en beveiliging. Als beveiliger ben je voortdurend actief en maak je gebruik van geavanceerde mobiele technologieën om locaties grondig te inspecteren. Of je nu te voet patrouilleert, met de auto rondrijdt of andere vervoermiddelen gebruikt, je bewaakt nauwgezet specifieke gebieden in en rondom de haven.

Naast het proactief identificeren van potentiële risico’s, vervult een havenbeveiliger een essentiële rol in het beschermen van haveneigendommen. Of het nu gaat om gebouwen, terreinen of andere assets, je staat paraat om diefstal, vandalisme en andere vormen van schade te voorkomen. Zo draag je als havenbeveiliger bij aan het handhaven van een stabiele havenomgeving.

Havenbeveiliging vacatures

Binnen een havengebied beweegt niet enkel het waterverkeer, maar ook treinen en vrachtwagens gaan in en uit. De toegang is enkel toegestaan wanneer deze is geautoriseerd. Of het nu om het gehele havengebied gaat of een specifieke afdeling, een havenbeveiliger houdt de wacht. Het werk is dus erg divers, waardoor je continue te maken krijgt met nieuwe uitdagingen en scenario’s. Wil jij werken in de haven? Dan is havenbeveiliging wellicht iets voor jou. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Werken in de haven

Werken in de haven biedt niet alleen zelfstandigheid maar ook de kans om voortdurend onderweg te zijn. Verken de boeiende kansen die werken in de haven te bieden heeft en vind jouw ideale match tussen onze diverse vacatures in de havenbeveiliging.

Als je bij ons solliciteert als havenbeveiliger nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Bij een geslaagde eerste screening nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit ontmoetingsmoment leer je jouw toegewijde recruiter kennen, die je gedurende het hele proces zal begeleiden. Als je voldoet aan de voorwaarden, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Na een succesvolle sollicitatie bij de opdrachtgever zullen wij alles in orde maken, zodat je kunt gaan werken in de havenbeveiliging.

Vind jouw droombaan als beveiliger