Mobiele Surveillance

Ben je geïnteresseerd in een carrière als surveillant? Lees dan snel verder en leer waarom mobiele surveillance een belangrijke rol speelt in het dynamische veld van beveiliging. Daarnaast informeren we je ook over wat het werk van mobiele surveillance precies inhoudt, welke taken je kunt verwachten en hoe het sollicitatieproces bij ons verloopt.

mobiele surveillance

Surveillance

In de wereld van mobiele surveillance voert een surveillant verschillende taken uit. Zo ben je continu onderweg en maak je gebruik van geavanceerde mobiele technologieën om locaties te inspecteren, verdachte activiteiten te identificeren en de algehele veiligheid te waarborgen. Maar denk ook aan patrouilleren te voet, met de auto of andere vervoermiddelen om een specifiek gebied te bewaken.

Daarnaast is een surveillant verantwoordelijk voor het beschermen van eigendommen, zoals gebouwen, om diefstal, vandalisme of andere vormen van schade te voorkomen. In het geval van noodsituaties moet een surveillant snel kunnen reageren en de nodige stappen kunnen zetten om de situatie onder controle te krijgen.

Mobiele surveillance vacatures

Elke dag is anders voor een mobiele surveillant. Zo wordt een surveillant constant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en scenario’s, wat het werk divers maakt. Mobiele surveillance is, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven. Dit houdt in dat we hierdoor diverse vacatures kunnen aanbieden. Wil jij werken als surveillant? Bekijk dan snel onze beveiliging vacatures!

Surveillant worden

Als je bij ons solliciteert als mobiele surveillant, nemen we binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Bij een geslaagde eerste screening nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit ontmoetingsmoment maak je kennis met jouw toegewijde recruiter, die je gedurende het hele proces zal begeleiden. Als je aan de voorwaarden voldoet, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Na een succesvolle sollicitatie bij de opdrachtgever regelen wij alles, zodat je aan de slag kunt als surveillant.

Grijp je kans en wees een onmisbare schakel in de mobiele surveillance.

Vind jouw droombaan als beveiliger