Complex beveiliger

In dit verkennende stuk gaan we dieper in op de uitdagende taken van complex beveiliger. Ontdek meer over ons selectieproces en de unieke carrièrekansen die op jou wachten in een dynamische omgeving. Je krijgt als beveiliger de mogelijkheid om actief bij te dragen aan het waarborgen van uitdagende veiligheidsaspecten. Neem de tijd om verder te lezen en betreed een wereld waarin jouw rol als complex beveiliger wordt uitgelegd.

complex beveiliger

Wat doe je als complex beveiliger?

Als complex beveiliger ben je essentieel in het waarborgen van de veiligheid in één van de complexen die Nederland kent. Binnen deze complexen worden vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen uitgevoerd. Als complexbeveiliger analyseer je risico’s, gebruik je moderne technologieën en reageer je proactief op incidenten. Daarnaast is het belangrijk dat je goed samenwerkt met verschillende mensen en dat je gevoelige informatie goed beheert.

De verschillende taken die je kan verwachten, zijn bijvoorbeeld toezicht houden in de bezoekerszalen, de afdelingen inspecteren waar gedetineerden verblijven, camerabeelden in de gaten houden in de centrale meldkamer of ingrijpen bij incidenten.

Complex beveiliger vacatures

Elke dag is uniek. Je wordt constant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en scenario’s, wat het werk boeiend houdt. Als complexbeveiliger draag je een grote verantwoordelijkheid voor de beveiliging van toegewezen locaties, waarbij jouw beslissingen direct invloed hebben op het beveiligingsniveau.

Wil jij werken als complex beveiliger? Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures en altijd wel een perfecte match! Solliciteer vandaag nog.

Beveiliger worden

Als je bij ons solliciteert nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Bij een geslaagde eerste screening nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit ontmoetingsmoment leer je jouw toegewijde recruiter kennen, die je gedurende het hele proces zal begeleiden. Als je voldoet aan de voorwaarden, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Na een succesvolle sollicitatie bij de opdrachtgever zullen wij alles in orde maken, zodat je kunt gaan werken als beveiliger.

Vind jouw droombaan als beveiliger