Opdrachtgevers

In een krappe arbeidsmarkt kan het een uitdaging zijn om het juiste talent te vinden. Daarom zorgen wij, van The Flying Dutchman At Work, dat jij focus kunt houden op je eigen doelen doordat wij het werven van een beveiligingsprofessional volledig verzorgen. We begrijpen namelijk hoe cruciaal het is om een gekwalificeerde beveiliger aan te trekken, vooral in gespecialiseerde vakgebieden zoals beveiliging.

Van werving tot branding

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen werven en selecteren voor beveiligingsvacatures. Naast deze kernactiviteiten bieden wij ook gespecialiseerde marketingdiensten om jouw organisatie te ondersteunen bij het aantrekken van het juiste talent in de beveiliging. Middels strategische marketingtechnieken, gerichte campagnes en doordachte branding zorgen wij ervoor dat jouw beveiligingsvacatures de juiste doelgroep bereiken.

Hierbij streven we ernaar om niet alleen een oplossing te bieden voor het vinden van een geschikte beveiliger, maar gaan we een stap verder door te bouwen aan een positief bedrijfsimago voor jouw organisatie, met focus op beveiliging.

Onze dienstverlening

Werven en selecteren

Wil je graag een nieuwe beveiliger aannemen zonder je druk te maken over het wervingsproces? Onze werving- en selectie service vindt de juiste beveiliger voor jouw beveiligingsbedrijf!

Uitzenden en detacheren

Wij helpen beveiligingsbedrijven hun behoefte aan personeel te vervullen. Wij doen meer dan alleen het werven van beveiligers, wij begeleiden naar een vaste baan!

Marketing

Met het oog op het optimaliseren van onze service, bieden wij hoogwaardige marketingdiensten aan. Deze marketingactiviteiten dragen bij aan het aantrekken van een geschikte beveiliger.

Onze aanpak

In het proces van het vinden van de ideale kandidaat voor jouw team beginnen we met een diepgaande kennismaking om de wensen van jouw organisatie te begrijpen. Ons team voert intensief onderzoek uit naar de functie-eisen, creëert een precieze vacaturebeschrijving en benadert potentiële kandidaten met gerichte strategieën.

Het sollicitatieproces, inclusief begeleiding en coördinatie van interviews, waarborgt de optimale match. Zelfs na de aanstelling bieden we voortdurende ondersteuning om te zorgen dat zowel de kandidaat als jouw organisatie tevreden zijn. Onze toewijding aan dit proces verzekert niet alleen een succesvolle werving, maar ook een langdurige relatie tussen kandidaat en organisatie.