Transportbeveiliging

In de transportbeveiliging ben jij diegene die de veiligheid van verzendingen en belangrijke transportroutes waarborgt. Ontdek onze sollicitatieprocedure en de boeiende kansen in deze leuke sector. Neem een moment om verder te lezen en stap in een wereld waar jouw rol als transport beveiliger van groot belang is. Ontdek hoe jouw inzet een verschil kan maken in het beschermen van logistieke trajecten.

transportbeveiliging

Wat is transportbeveiliging?

Transportbeveiliging omvat maatregelen die worden genomen om de veiligheid van goederen tijdens transport te waarborgen. De functie vereist het plannen en implementeren van beveiligingsprotocollen om diefstal, schade of andere risico’s te voorkomen. Als transportbeveiliger maak je routeanalyse, communiceer je met chauffeurs, monitor je voertuigen via technologische middelen en coördineer je beveiligingsinstanties. Als transportbeveiliger ben je verantwoordelijk voor de risicobeoordeling en noodrespons. Deze rol van transport beveiliger kan worden vervuld door beveiligingsexperts.

Transportbeveiliging vacatures

Bij The Flying Dutchman @Work hebben we vacatures voor transportbeveiliging. Is transportbeveiliging niet iets voor jou? Dan hebben wij nog een uitgebreid aanbod in andere vakgebieden, zoals transport, complex en havenbeveiliging. Of je nu ervaring hebt in transportbeveiliging of interesse hebt in andere functies, we moedigen jou aan om te solliciteren.

Wil jij werken als transport beveiliger? Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures beschikbaar! Ontdek de verschillende mogelijkheden en vindt een rol die past bij jouw vaardigheden en carrièredoelen. Solliciteer vandaag nog.

Werken als beveiliger

Als je bij ons solliciteert als transport beveiliger nemen wij binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Bij een geslaagde eerste screening nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met je toegewijde recruiter, die je door het hele proces zal begeleiden. Als je voldoet aan de voorwaarden, stellen we je voor aan de opdrachtgever. Na een succesvolle sollicitatie bij de opdrachtgever zullen wij alles in orde maken, zodat je kunt gaan werken als transport beveiliger.

Samen bouwen we aan een veilige, efficiënte toekomst op wielen!

Vind jouw droombaan als beveiliger