Flexwerker

Wij waarderen uw getoonde interesse in The Flying Dutchman @Work als uw uitzend- en detacheringsbureau. Als gerenommeerd uitzend- en detacheringsbureau begrijpen wij het belang van het plaatsen van de juiste Flexwerker op de juiste werkplek. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn op het gebied van uitzenden en detacheren, die voldoet aan uw specifieke behoeften en bijdraagt aan de groei van uw bedrijf.

Voordelen Flexwerker

Ontzorging in personeelswerving

Flexibiliteit, kostenbesparing, gemak en risicobeheer. Met jarenlange ervaring in de uitzendbranche bieden we snelheid en optimale service.

Persoonlijke contact

Wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers gehoord en gewaardeerd worden. Minimaal één keer per week voeren wij evaluaties uit, waarbij we met u en de medewerkers in gesprek gaan over de werkzaamheden, roosters, veiligheid en eventuele andere bijzonderheden op de werkplek.

Verlengstuk van uw eigen recruitmentafdeling

Wij versterken uw recruitmentteam door gezamenlijke inzet van kennis en middelen. Deze samenwerking vergroot de efficiëntie van het wervings-proces en biedt een strategische, doelgerichte aanpak aangepast aan uw specifieke behoeften.

Werkwijze van The Flying Dutchman @Work

Wij hechten veel waarde aan het tot stand brengen van een goede match. Dit realiseren wij op basis van onze eigen werkervaring binnen de uitzendbranche.

Voorstellen kandidaat
Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat per e-mail aan u voorgesteld. Dit gebeurt aan de hand van een CV in een Flying Dutchman format, waarin onze persoonlijke indruk en relevante werkervaring zijn opgenomen. Op deze manier krijgt u alvast een eerste indruk van de kandidaat. Naar aanleiding van het voorstel kunt u aangeven of u de kandidaat wilt uitnodigen voor een nadere kennismaking.

Certificeringen

The Flying Dutchman @Work B.V. is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen NBBU en is NEN gecertificeerd. Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van de NBBU van kracht. Daarnaast zijn wij VCU gecertificeerd en respecteren wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, die door ons is ondertekend. Tevens beschikken wij over het keurmerk Doorzaam leerwerk intermediair.