Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe word je beveiliger?

Om beveiliger te kunnen worden dien je in bezit te zijn van een beveiligingsdiploma. Na het behalen van je diploma, wordt de grijze pas voor je aangevraagd en kun je aan de slag in deze mooie branche. 

Wat gebeurt er als ik gesolliciteerd heb?

Dit kan je verwachten na je online sollicitatie:

  1. Binnen twee werkdagen krijg je een reactie.
    Je persoonlijke matchmaker neemt binnen twee werkdagen contact met je op. Samen plan je vervolgens een kennismaking.
  2. Kennismaking bij The Flying Dutchman @Work.
    Maak kennis met je matchmaker bij ons op kantoor of vraag een online zoomgesprek aan. Ben je geschikt voor een vacature? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever.
  3. Op gesprek bij de opdrachtgever.
    Ga op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever om te kijken of het bedrijf ook bij je past. Is het een match? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je aan de slag kunt.

Hoe verloopt het verloningsproces?

The Flying Dutchman @Work verloont 4-wekelijks. Dit betekent dat werknemers elke vier weken hun salaris ontvangen in plaats van bijvoorbeeld elke maand.

Op welke datums vindt de loonbetaling plaats in 2024

Loonbetalingen vinden plaats op: 5 januari, 2 februari, 1 maart, 29 maart, 26 april, 24 mei, 21 juni, 19 juli, 16 augustus, 13 september, 11 oktober, 8 november en 6 december.

Welke cao is van toepassing op uitzendkrachten?

The Flying Dutchman @Work B.V. is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen NBBU.

Welke certificeringen / keurmerken heeft The Flying Dutchman @Work

The Flying Dutchman @Work B.V. is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen NBBU en is NEN gecertificeerd. Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van de NBBU van kracht. Daarnaast zijn wij VCU gecertificeerd en respecteren wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, die door ons is ondertekend. Tevens beschikken wij over het keurmerk Doorzaam Leerwerk Intermediair.