Beveiliger Overheid Utrecht

Wil jij een belangrijke rol spelen als beveiliger binnen de overheid, waar je dagelijks in contact komt met een diversiteit aan bezoekers, waaronder ministers, wethouders en ambtenaren? Deze uitdagende positie in de beveiliging biedt een afwisselende werkomgeving waarin professioneel handelen en gastvrijheid centraal staan. Stap in deze dynamische rol waarbij je werkt op diverse overheidslocaties in Utrecht en omgeving, en draag bij aan een veilige en gastvrije omgeving voor medewerkers en bezoekers.

Wat wij geven…

•    Inschaling volgens cao Particuliere Beveiliging.
•    Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
•    Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
•    Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
•    Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
•    Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen…

•    Diploma MBO beveiliger 2
•    Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
•    Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Stap in de boeiende rol van beveiliger waar je dagelijks in contact staat met een diversiteit aan bezoekers, variërend van ministers en wethouders tot ambtenaren en meer! In deze dynamische omgeving binnen de overheid is het van uiterst belang dat je als beveiliger professioneel kunt handelen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Als beveiliger vervul je een proactieve rol door preventief toezicht te houden, waarbij je controles uitvoert en onregelmatigheden signaleert. Je zult werkzaam zijn op verschillende overheidslocaties in Utrecht en omstreken, zoals Amersfoort, Veenendaal en Soesterberg. Denk aan bekende instanties zoals de Belastingdienst, DUO en NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Gastvrijheid is een natuurlijke eigenschap van jou als beveiliger, en je fungeert als belangrijk aanspreekpunt voor medewerkers, gasten, leveranciers en andere bezoekers.

Naast deze kerntaken in de beveiliging ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig beheren van de pasuitgifte, het bewaken van het alarmsysteem en het snel en adequaat inschakelen van de juiste dienst- en hulpverleningsinstanties, inclusief het oplossen van eventuele conflicten. In deze uitdagende en verantwoordelijke positie draag je bij aan de veiligheid en gastvrijheid van overheidsinstellingen en lever je een cruciale bijdrage aan een soepel en efficiënt verloop van de dagelijkse gang van zaken.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.
•    +31 184 743 103
•    werkenbij@tfdwork.nl

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met

Meer informatie?

Neem contact op met

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Beveiliger Gemeente Leiden

Beveiliger Complex Schiphol

Beveiliger Complex Nieuwegein