ZZP beveiliger bouwtoezicht Zwolle

Wil jij als ZZP beveiliger een belangrijke rol spelen in het veilig houden van een complex in Zwolle Ben je geïnteresseerd in het toezien en begeleiden van aannemers die essentieel zijn voor het onderhoud en de ontwikkeling van de faciliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij geven…

•    Vast tarief van €32,50 exclusief BTW. Dit tarief is all-inclusive en omvat geen extra kosten, zoals reiskosten of reistijdvergoeding. Er zijn geen uitzonderingen.
•    Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
•    Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
•    Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
•    Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen…

•    Minimaal 3/4 dagen per week beschikbaar.
•    Je dient in bezit te zijn van een geldig BHV of BHV Ploegleider, minimaal een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aanvullend een AOV verzekering (de laatste wordt verplicht per 2025), diploma Beveiliger 2 (dus geen ESO of blauwe pas) en KvK inschrijvingsbewijs.
•    Mobiele apparaten zoals telefoons, laptops, tablets dienen voor aanvang dienst te worden ingeleverd of in de auto te worden achtergelaten, geen uitzonderingen.
•    Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
•    Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Als ZZP Beveiliger ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de veiligheid en het bieden van begeleiding aan verschillende aannemers, waaronder loodgieters, elektriciens en andere bouwvakkers, zowel binnen als buiten het complex.

Onze diensten, die moeten worden ingevuld, liggen tussen 07.00 en 17.00 uur, wat betekent dat je geen avond-, nacht- en weekenddiensten hoeft te draaien. Dit geeft jou de mogelijkheid om een gezonde werk-privébalans te behouden en tijd te hebben voor andere verplichtingen of interesses buiten werktijd.

Bij ons staat veiligheid voorop, daarom stellen we hoge eisen aan onze medewerkers. Als ZZP Beveiliger onderga je niet alleen een screening bij de Korpschef Bijzondere Wetten, maar word je ook getoetst voor een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Politiegegevens. Zo zorgen we ervoor dat ons team bestaat uit betrouwbare ZZP beveiligers die zich volledig kunnen inzetten voor de veiligheid en het welzijn van het complex en de mensen die er werken.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.
•    +31 184 743 103 
•    werkenbij@tfdwork.nl

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Open sollicitatie

Beveiliger high risk objecten Den Haag

Beveiliger logistiek object Venray