Sales- en accountmedewerker

Heb jij het in je om The Flying Dutchman @Work naar nieuwe hoogten te stuwen? Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Sales representative om ons team te versterken. Als Sales representative ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze salesactiviteiten en het onderhouden van klantrelaties. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van de groei van ons bedrijf door effectieve communicatie met klanten en het realiseren van verkoopdoelstellingen.

Wat wij geven…

 • Een NBBU conform salaris vaste medewerker (2335 – 3200 per 4 weken. Wij verlonen per 4 weken), passend bij jouw ervaring en kwalificaties.
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Reiskostenvergoeding
 • Een eindejaarsuitkering op basis van jouw persoonlijke prestaties en de resultaten van ons bedrijf.
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld via trainingen of opleidingen.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, afhankelijk van jouw ambitie en prestaties.
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin wij open staan voor jouw ideeën en initiatieven.

Wat wij vragen…

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding en/of aantoonbaar werk- en denkniveau.
 • Beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week.
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring in de uitzendbranche is een pré.
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook een teamspeler zijn.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Kennis van relevante software, zoals ATS-systemen en MS Office.

Jouw collega legt uit…

Als Sales representative vervul je een essentiële rol in het stimuleren van de groei van ons bedrijf. Je benadert actief zowel bestaande als potentiële klanten, wat resulteert in de uitbreiding van ons klantenbestand en het smeden van langdurige relaties. Door gerichte gesprekken en effectieve communicatie promoot je onze diensten en identificeer je waardevolle verkoopkansen. Deze aanpak legt een stevige basis voor het vergroten van ons klantenbestand en het versterken van de klantrelaties. Je beheert het volledige verkoopproces, van het eerste contact tot de uiteindelijke afhandeling van orders, en zorg je voor een soepele en efficiënte verwerking.

Daarbovenop ben je altijd alert op mogelijke obstakels en zorg je ervoor dat onze salesmachine soepel blijft draaien. Dit omvat onder andere het opstellen van overtuigende offertes en het nauwgezet opvolgen van eigen leads. Bovendien ben je de spil in het delen van relevante informatie en voortgang met je collega’s, waardoor een naadloze samenwerking wordt bevorderd. Je wordt jaarlijks beloond voor het succesvol werven van nieuwe klanten, wat een extra stimulans biedt om je inspanningen voortdurend te optimaliseren en te maximaliseren.
Een ander essentieel aspect van je rol is het beheren en onderhouden van klantendatabases, waarbij je alle relevante informatie zorgvuldig registreert in ons ATS-systeem. Door dit te doen, creëer je een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving, wat van belang is bij het verwerken van voorstellen en het waarborgen van een vlotte afhandeling van administratieve processen. Bovendien ben je actief bezig met het monitoren van markttrends en concurrentie, waardoor je in staat bent om kansen te identificeren en ons salesbeleid continu te optimaliseren voor maximale effectiviteit en groei. 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.
 
Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Beveiliger mobiele surveillance Dordrecht

Sales- en accountmedewerker

Beveiliger logistieke objecten omgeving Nijmegen