ZZP Beveiliger object Tilburg

Je bent stressbestendig, klantvriendelijk en denkt altijd in oplossingen. Of het nu gaat om receptiewerkzaamheden, het toezicht houden in teamverband of zelfstandig optreden, jij weet altijd precies wat er moet gebeuren. Klaar om een cruciale rol te spelen in het waarborgen van veiligheid en gastvrijheid? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze uitdagende functie als ZPP beveiliger object in Tilburg.

Wat wij geven…

•    Vast tarief van €32,50 exclusief BTW. Dit tarief is all-inclusive en omvat geen extra kosten, zoals reiskosten of reistijdvergoeding. Er zijn geen uitzonderingen.
•    Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
•    Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
•    Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
•    Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen…

•    Minimaal 3/4 dagen per week beschikbaar.
•    Je dient in bezit te zijn van een geldig BHV of BHV Ploegleider, minimaal een Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aanvullend een AOV verzekering (de laatste wordt verplicht per 2025), diploma Beveiliger 2 (dus geen ESO of blauwe pas) en KvK inschrijvingsbewijs.
•    Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
•    Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit…

Bij dit distributiecentrum in Tilburg gaat werken als ZZP Beveiliger object verder dan alleen het handhaven van veiligheidsregels. Het is een rol waarin je sterk in je schoenen moet staan en waarin veiligheid een veelzijdig begrip is. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het signaleren van afwijkende situaties en het handhaven van orde, maar ook voor het creëren van een prettige sfeer. Als ZZP beveiliger maak je gemakkelijk contact met mensen en zorg je ervoor dat iedereen zich veilig en welkom voelt.

Je zult deel uitmaken van een toegewijd team. Het is van belang om flexibel te zijn aangezien je dag-, nacht- en weekenddiensten moet draaien. Je werkplek is dus in een distributiecentrum in Tilburg, maar het kan voorkomen dat je inspringt bij collega-beveiligers bij bijvoorbeeld een gemeente, kantoorpand, ziekenhuis of pretpark. Zo krijg je een kijkje in de keuken bij talloze organisaties en kom je op plekken waar andere medewerkers soms niet eens komen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo…

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.
Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.
•    +31 184 743 103
•    werkenbij@tfdwork.nl

Deel deze vacature:

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Zo vind jij jouw droombaan bij TFD@WORK

Bij TFD@WORK sta jij centraal en helpen wij je aan jouw droombaan in de beveiliging in drie stappen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature

Inschrijven voor passende vacatures

Snel en persoonlijk contact leggen

Ook interessant voor jou...

Op basis van jouw zoekopdracht zijn deze vacatures misschien ook interssant voor je:

Beveiliger objecten Den Haag

Beveiliger high risk objecten Den Haag

Rijksgediplomeerd Brandwacht Rotterdam