The Flying Dutchman

Teamleider Handhaving Vlaardingen

Vlaardingen
MBO
Vast
40 uur per week
1949 - 2289 per 4 weken
Handhaving/BOA

Zit handhaving in jouw bloed? Ben je servicegericht, dienstverlenend en vind je het een uitdaging om een leuk team aan te sturen en woon je ook nog in de buurt van Vlaardingen? Dan is dit je kans!

Wij zoeken een ervaren BOA die een uitdaging niet uit de weg gaat. Heb jij leidinggevende capaciteiten en word jij onze Hoofdcontroleur Handhaving in Vlaardingen? Vind jij wisselende diensten werken geen probleem? Dan is deze fulltime job met veel afwisseling en uitdaging iets voor jou!

Wat geven wij….

  • Salaris conform eigen cao opdrachtgever, salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een geldig BOA certificaat, BHV is mooi meegenomen.
  • Communicatief vaardig, klantgericht en dienstverlenend ingesteld.
  • Representatief en flexibel inzetbaar in wisselende diensten.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rondom Vlaardingen.

Jouw matchmaker legt uit..

Jij bent al een aantal jaren werkzaam als BOA en bent toe aan meer uitdaging en meer verantwoordelijkheid. Door jouw ervaring heb je veel kennis over onder andere wet en regelgeving. Wat deze vacature zo interessant maakt is dat je nu deze kennis mag gaan delen! Zo zal je bezig zijn met het coachen en begeleiden van jouw team op vakinhoudelijk gebied. Heeft er iemand vragen over het uitvoeren van een fiscale controle of over aankondigen van een beschikking? Dan kunnen ze hiervoor bij jou terecht!

Loopt alles niet even zoals gepland? Geen probleem, dan ben jij de aangewezen persoon! Jij kan namelijk heel snel schakelen. Als Hoofdcontroleur geef jij ook input voor de managementrapportage. Je overlegt met bijvoorbeeld de locatie manager voor verbetering op de locatie.

Een nieuwe collega? Begeleiden, coachen en inwerken is voor jou geen probleem. Met vragen over het uitschrijven van een naheffingsaanslag, het aankondigen van een beschikking of het gemeentelijk beleid, daar weet jij met jouw ervaring antwoord op.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert